B.A.S.E. Slovenija

in življenje postane užitek

 • *
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Uspešno izvedeno 2. OP B.A.S.E.

KONČANO PRVO ODPRTO PRVENSTVO B.A.S.E. SLOVENIJA

Zacetek skakanjaPtuj, 8. avgust 2011 – Klub B.A.S.E. Slovenia je v soboto na Ptuju organiziral drugo odprto prvenstvo v B.A.S.E skokih v Sloveniji. Tekmovanja – tekmovalci so v cilj skakali s padali z 92 metrov visokega avtodvigala – se je udeležilo 9 tekmovalcev iz sosednjih držav .

Vsak tekmovalec je izvedel štiri skoke (poskusna serija in še trije tekmovalni skoki). Sodniki so ocenjevali smer odpiranja padala in natancnost pristanka, kar sta dve osnovni vrlini B.A.S.E skokov. Zmagal je tisti tekmovalec, ki je zbral najvec tock. Rezultati so naslednji:

 

Mesto Tekmovalec Država št. tock

1

Tilen Guzelj

Slovenija

56

2

Jürgen "shidi" Schieder

Avstrija

51

3

Edmund Guschall

Avstrija

46

4

Valentina Rotar

Slovenija

45

5

Peter Salzmann

Avstrija

41

6

Thomas Hirsch

Avstrija

37

7 Robert Krajcar Hrvaška 34

7

Peter Moser

Avstrija

34

9

Radivoje Prsan

Hrvaška

28

10

Lukas Andrecs

Avstrija

6

base skokUroš Ule, predsednik Kluba B.A.S.E. Slovenia: »Veseli smo, da smo nadaljevali in organizirali drugi tovrsten dogodek v Sloveniji. B.A.S.E. skoke smo še enkrat pripeljali v Terme Ptuj in pokazali, da se zelo dobro uklopi v tukajšnji kompleks. Ni razloga, da si takega dogodka ne bi želeli še ponoviti, vse je odvisno od partnerjev, brez katerih žal tak dogodek ni mogoče izpeljati. «

 

 

 


Odprto prvenstvo B.A.S.E. Slovenija so omogocili: generalni pokrovitelj SGP Tehnik Škofja Loka, Terme Ptuj, Cvetlicarna Pisanka, iLab, Klub Ptujskih Študentov, Slacklines, Ekoefekt, Jn eventi in Pisanka.

 

Drugi o nas

Super dogodek, odlično za doživeti, tako blizu in hkrati dovolj visoko, da jaz ne bi upal. Čestitam.

- Boris Gregorc

Socialni profili